maanantai 6. huhtikuuta 2009

Ostospäivä!

Tänään oli hieno päivä!

Sain hoidettua asioita, joiden kanssa olen rypenyt puoli vuotta ja sen jälkeen oli hyvä lähteä kavereiden kanssa ostoksille!

Minä, Hanna, Puputsi ja masu <3 suuntasimme kohti Lankamaailma Nordiaa Oulunkylään.
Minä kyllä saavuin paikalle sopivasti myöhässä ja puolet lankakaupasta oli jo koluttu läpi! Onneksi en missannut mitään tärkeää, ja vaikka missasinkin, niin tarkat harakan silmäni bongasivat hyllyistä helmet! Tärkeintä oli etteivät kanssashoppailijani olleet tyhjentäneet vielä koko kauppaa!

Mukaan tarttui ensimmäiseksi kuusi kerää Palinon Merinoa, siis 100 rosenttista merinoa! Pehmeää kuin mikä!

Jos olisin kiltisti aina blogannut kaikista lankahankinnoistani, niin huomaisitte, että tämä on sitä SAMAA merinoa, jota hankin viime kuussa erään ikävän päivän piristykseksi, tosin hyvin eriväristä. Katsokaas silloin sattui sellainen tapaus, että ostin kahta väriä, tuskoosia ja sammalenvihreää. En tietenkään ostanut näitä lankoja tarpeeksi kumpaakaan väriä, eivätkä ne soveltuneetkaan yhteen! Aijai, mikä virhe! No ongelma on ratkaistu nyt ja sammalenvihreille kerillekin on jo uusi koti tiedossa!

Merinopalleroiden lisäksi löytyi kaupasta ihanaa kaunista lankaa! Kerätkää norsut ja sirkushevoset yhteen, sillä karnevaali on kaupungissa!

Ooh, uuh mitkä värit! Tämä lanka on ihanaista Schoppel Wollen Zauberball-lankaa. Värillä on kuulema jotain tekemistä kalojen kanssa.

No ostosreissun jälkeen suuntasimme kanin koloon kahville ja sain lahjoitukseksi kerän valkoista Nallea, jolle on omat suuret suunnitelmansa.
Ei voi kuin kateellisena huokailla Puputsin lankavarastojen suuruudelle.

Loppuun vielä pusuteltavia.

Tirehtööri kiittää ja kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti