sunnuntai 8. helmikuuta 2009

8. päivän raportti

Laivareissu takana ja ehjänä säilyttiin! Kuten arvelin, neulominen jäi vanhojen tuttujan kanssa höpistessä ihan kokonaan tekemättä. Mutta niin jäivät myös ostokset Tukholman lankakaupoissa! Yhdessä helmikaupassa kävin ja hipelöin ja ihastelin, sitten huomasin hinnat ja menin haukkomaan henkeäni ulkopuolelle.

Olen saanut valmiiksi sen virkkuutyön. Sen kanssa kävi kuitenkin niin, että tylsistyin virkkuukoukun kanssa tuhraamiseen ja vaihdoin pikaisesti takaisin puikkoihin. Siitä tuli siis eräänlainen putkilo ;) tällä hetkellä grammoja 73. Saatan vielä virkata nätin reunan ja ilmoittelen grammat kuitenkin vasta huovutuksen jälkeen, kuten hamsteriemomme neuvoi. Kuvaa tulee myöskin myöhemmin.

Sen vaaleanpunaisen/vaaleansinisen langan kanssa en ole päässyt juurikaan eteenpäin. Silmukat on uudelleen luotu ja kun tästä pääsen niin luultavasti muutama rivikin tulee tehtyä.

Ja se toinen vaaleanpunainen juttu antaa vielä odottaa itseään ;) en ole kerennyt! Kiire kiire! Plus huomenna kaikkea jännää edessä, ei voi keskittyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti