keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Kamera ongelmia

"Lähipäivinä", hän sanoi ja hänellä kesti viikko. Uskomatonta, miten kaikki voikin mennä suunnitelmien mukaan :D Kamerasta loppui akku ja latasin kokoaika sellaisia akkuja jotka ovat sanoneet sopimuksensa irti. Tyhmästä päästä kärsii jne.. Nojoo. Yritetään nyt.

Jos puhutaan niistä uudenvuodenlupauksista(yrityksistä), niin lupaan olla ostamatta uutta lankaa tai kangasta ennenkuin kaikki vanhat on käytetty! Poikkeus vahvistaa säännön: Jos tarvitsen jotain ihan erityistä johonkin ihan erityiseen, niin sitten saan hankkia. :D

Yritän myös nyt tehdä inventaarion lanka- ja kangasvarastoihin. Aloitan tästä herkkupalasta.
Ihanaa kaunista käsinvärjättyä joululahjaksi saatua villaa. Äiti oli hankkinut minulle Vanhan joulumyyjäisistä. Vielä kun olisi vaaka niin osaisi sanoa paljonko tuo mahtaa painaa.

Löysin myös ilokseni ja onnekseni pussukoiden joukosta Noro-tekeleeni :) Jatkoin sitä jo vähän, tässä namupalavärejä.
Toivonmukaan tästä tulee piakkoin valmista. Toisaalta toivoin niin viime blogissa jokunen pari kuukautta sitten jo.. nyt puuttuisi kuitenkin enää pari pientä kappaletta ja yhteen ompelu. Uudelleen alkaneet työt lomautuksen jälkeen haittaavat kylläkin hiukkasen neulomistahtia ja unelma paremmasta kamerasta tuntuu saavuttamattomalta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti