keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Ekologia kunniaan!

Näin uusi vuosi on hyvä aloittaa tuttuun tapaan lupauksilla. Toisen näistä on helppo pitää, toiset vaikeita ja jotkut mahdottomia. Aion käydä tässä lähipäivinä läpi hiukan omia lupauksiani.
Ensimmäiseksikin aion yrittää ajatella enemmän ympäristöäni ja jatkaa mahdollisimman paljon Garderobi kierrättäen-periaatetta.
Olen aloittanut tämän sillä, että perinteisten tiskirättien sijasta neuloin meille ekologiset pestävät rätit! (tällä hetkellä 1 kpl, näitä tulee lisää)

Tämä ruutukuvioinen kaunokainen lepäilee nyt keittiössä hanan päällä kuivumassa. Koeajoin sen ja se on mahtava! Imukyky on loistava, lika tarttuu liinaan ja tavallisiin rätteihin verrattuna tällä on hurjan paljon parempi hinkata mahdollisia kiinni jämähtäneitä sattumia, kuten mainittiin Naimisissa Käsitöihin-blogissakin.

Jostain syystä sain vanhemmalta sukupolvelta kummaksuvia katseita kertoessani aikeistani neuloa ekologisia rättejä. En ymmärrä miksi. Ainakin voin puhtaalla omalla tunnolla sanoa tekeväni jotain kasvavien jätevuorien eteen. No, kiusallani aion antaa lahjaksi näitä ihania pieniä söpöläisiä epäilijöille! kähähäää!!

lanka on Novitan Bambua kaksinkertaisena nelosen puikoilla.

1 kommentti: