torstai 18. helmikuuta 2010

Seattle neulojan näkökulmasta

Okei, nyt päästään sitten asiaan!

Seattle tarjoaa nälkäiselle neulojalle ihania makupaloja ripoteltuna sinne tänne!

Itse tutustuin aivan ensimmäiseksi So Much Yarniin (2107 Elliott Ave).
Aivan ihana kauppa! Meinasin seota totaalisesti ja matkaoppaani taisi pelätä meidän viettävän kaupassa koko viikon! Yhtään ei nopeuttanut shoppailun toteuttamista, että kaupassa pyöri kaksi mielettömän suloista koiraa., ranskiksia kenties?

Mainittakoon tässä vaiheessa etten tosiaan muista mitä ostin mistäkin kaupasta, mutta löysin joka putiikista jotain :D

So Much Yarnin jälkeen kävimme pikaisesti Stitches nimisessä kaupassa (711 East Pike Street). Tämä ei ollut tunnelmaltaan aivan niin unelma, mutta mukava ja kelpo kauppa, josta löytyy muutakin käsityöaiheista.

Toki reipas neuloja ottaa ajoissa selvää osoitteestaan Amerikassa ja valmistelee tilauksensa Knit Picksille huolellisesti. Sen tein ensimmäisen lankaostosreissun jälkeen. Tilaus kannattaa tehdä aika pikaisesti, sillä omani kerkesi nippanappa mukanani Suomeen. Se saapui viimeisenä päivänä.

Viikolla isäntäni oli ihanasti kipeästä masusta huolimatta suunnitellut maailman parhaan lankashoppailupäivän joka pääosin painottui Seattlen opiskelija-alueelle.

Ensiksi käytiin Acorn Street Shopissa (2818 NE 55th Street). Sitten Weawing Worksissa (4717 Brooklyn Ave. NE), Bad Woman Yarnissa (1815 N. 45th St.) ja Fiber Galleryssa (7000 Greenwood Ave. N).
Näistä nostetaan jalustalle erityisesti Weawing Works ja Fiber Gallery!


Eihän melkein viiden kilon lankaostokset mahtuneet millään yhteen laukkuun! Onneksi vierailuni isäntä omaa hamsterin taitoja ja sain häneltä yhden ylimääräisen laukun!

Mainittakoon, että koko tää kuorma ei ole mulle. Vain eka kuva on omia ostoksia, joista niistäkin osa menee eteenpäin ;D

2 kommenttia:

  1. *Kuolail* Ihan vähän vaan tekis mieli itsekin! Ehkä heti sen Pfaffenhofenin reissun jälkeen.. (ja semmoinenkin on vasta haavekuvissa :P )

    VastaaPoista