maanantai 16. maaliskuuta 2009

Juttua pukkaa, ei mitään valmista, ei pelkoa!

Nyt tulee kuvatulva!
Ja kai tässä jotain ajatuksiakin yritetään kovasti laittaa esille.

Aivan ensiksi ikuisuusprojektiksi muuttuva norohuivi, jonka värit eivät kuvaan tulleet ollenkaan oikein. Valkoinen möhkö taustalla on marmorinorsu. EN JAKSA, EN PYSTY, EN KYKENE!
En siis ota enempiä kuvia paremmassa valossa. Sitä varten pitäisi muutenkin pukeutua, että saisi avattua ikkunaverhoja.

Olen oppinut vihaamaan tuota keskellä olevaa violettia.. Okei, se ei ole ihan noin kamala kuin kuvassa, muttei se silti mikään kaunis ole! Huivissa se on sentään ihan siedettävä. Sille voisi toisaalta yrittää tehdä jotain temppusia sitten kun huivi on valmis. Nimim. ässä hihassa.

Värit ovat muutenkin olleet ongelmallisia, koska Noro-tehtaalla ovat päättäneet, ettei kerien tarvitse olla keskenään samanlaisia.
Ratkaisin ongelman välinpitämättömään tapaani olematta väri-rasisti ja jatkoin siitä mihin edellinen loppui, oli seuraava väri järjestyksessä sitten oikea tai ei. Piut paut!


Tässä sitten monta vuotta vanhat villasukat. Eivät tosiaan minun tekemäni. Taitavat olla kummitätini kätten tekosia. Näistä kuva siksi, että olen kovasti pohtinut taloutemme villasukkatilannetta. Asuntomme neliöt pitävät sisällään vain 3 ja puoli paria villasukkia. Liian vähän? Opettelisinko tekemään? Mm?

Loppuun vielä edustavat pärstäkuvat.

1 kommentti: